Termeni si Conditii


Prezentul document reglementeaza utilizarea acestui site, aflat la adresa URL: http://www.addlike.ro ( numit, in continuare, „Site” ) si toate serviciile si produsele oferite, prin intermediul acestui Site ( numite, in continuare, „Servicii” ) numit, in continuare AddLike.ro sau „noi” utilizatorului care acceseaza Site-ul.

Sunteti rugat sa va insusiti prezentul document, precum si toate eventualele atentionari legale cuprinse in alte pagini ale acestui Site.

ACCESUL, NAVIGAREA SI, IN GENERAL, FOLOSIREA SITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA, IN TOTALITATE, DE CATRE DUMNEAVOASTRA, A CONDITIILOR GENERALE DE FOLOSIRE ALE SITE-ULUI. IN CAZUL IN CARE NU ACCEPTATI SAU ACCEPTATI PARTIAL TERMENII SI CONDITIILE PREZENTULUI DOCUMENT, NU VA ESTE CONSIMTIT ACCESUL, NAVIGAREA SI, IN GENERAL, FOLOSIREA SITEULUI.

ACCESUL, NAVIGAREA SI, IN GENERAL, FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU CONDITIILE GENERALE DE FOLOSIRE ALE SITEULUI.

Prezentul document se completeaza cu Conditii generale de vanzare si cu Protectia datelor personale care fac parte integranta din acesta si pe care va rugam sa le consultati.

COMPORTAMENTUL UTILIZATORILOR

Prin „utilizator” se intelege orice persoana care acceseaza Site-ul, independent de scopul, mijloacele, interesele si calitatea cu care actioneaza. Utilizatorul este de acord sa folosesca Site-ul doar in scopuri legale. Utilizatorului ii este interzisa postarea si transmiterea prin Site a oricaror materiale cu caracter nelegal, vatamator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, profanator, discriminator sau de natura sa incurajeze un comportament care constituie elementele unei infractiuni, sau care au menirea sa induca stare de teama, frica.

Utilizatorii sunt: Parteneri/agenti de publicitate, care se inregistreaza pentru a publica o reclama pe site sau prin intermediul lui, si Afiliatii/Referalii ( persoanele Administratori ai grupurilor de minim 10.000 membrii ) inregistrate pentru a se putea posta reclamele postate de Parteneri/agenti de publicitate.

In timpul utilizarii Site-ului si accesarii Serviciilor, utilizatorul se obliga:
* sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking, phishing, spam sau altele asemenea, care pun in pericol buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.;
* sa nu introduca cod sau secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a sistemului si a Site-ului;
* sa nu modifice, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vanda si sa nu creeze produse asemanatoare sau derivate, sau orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul acestui Site;
* sa nu modifice, sa nu altereze, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vanda, sa nu stearga si sa nu reelaboreze (reverse engineering) continutul Site-ului si nici codul sau secventele de cod folosite de acesta, inclusiv indicatiile referitoare la dreptul de autor, marca inregistrata sau orice alta indicatie referitoare la dreptul de proprietate exclusiva si de copyright a AddLike.ro;
* sa nu foloseasca Site-ul si continutul sau in scopuri ilegale;
* sa nu acceseze in mod neautorizat baza de date a Site-ului;
* varsta minima obligatorie 16 ani.

Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale Site-ului, si sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale detinatorului denumirii/marcii AddlLke.ro .