Castiga


Ce este AddLike.ro ?

AddLike.ro este prima comunitate a Administratorilor de grupuri de pe Facebook si cea mai mare platforma de advertising total din Romania. Am adus la dispozitia voastra, o solutie de advertising online , cuprizand categoriile de marketind direct ( vizand cea mai mare platforma si piata din lume : Facebook ). Suntem o companie tanara, ambitioasa, cu idei inovatoare si mult curaj. Am decis sa introducem pe piata publicitara din Romania un serviciu “business class” incomparabil prin pret/calitate cu ofertantii firme sau persoane fizice cu anumite cunostinte IT, pana in momentul de fata.

Punem in legatura directa PARTENERii (Comerciantii), care doresc sa vanda un produs sau un serviciu si AFILIATii/REFERALii (Administratorii) ale caror grupuri au 3.000.000 de membrii ( 2.000.000 activi zi de zi ) si potentiali clienti, astfel generandu-se o situatie in care ambele parti au de castigat.

AFILIATii/REFERALii ( Administratorii grupurilor ) le oferim o gama larga si atractiva de bonusuri, promotii, oferte, etc., fiind creditati pentru permiterea pasiva a accesarii si vizualizarea anunturilor postate pe grupurile lor, generand un venit decent in functie de activitatea zilnica a PARTENERilor.

Echipa AddLike.ro, va face munca grea din culise, asigurandu-se ca ambele parti vor avea de castigat!

PARTENERii ( Persoane fizice sau juridice ) le oferim cele mai mici preturi in domeniul post your FB messaje ( mai mici comparativ si cu alte campanii de promovare, Facebook Ads sau Google Adwords ). 100 % postarile se fac numai in grupurile afiliate sistemului care in acest moment au 6.000.000 de membrii romani reali ( posibili clienti ) , in crestere constanta, si asiguram ca sistemul implementat de noi este in perfecta concordanta cu toate cerintele Facebook si nu va atrage penalitati asupra ID-ului dumneavoastra.

Specificam acest lucru tocmai datorita faptului ca toate ofertele de pe piata romaneasca s-ar putea sa dauneze site-ului dumneavoastra mai mult decat sa ajute. Inainte de a va expira reclama te putem contacta pentru a o prelungi, astfel asigurand un flux continuu si constant de vizitatori unici zilnic. Sistemul nostru este 100% securizat, un utilizator poate accesa de cate ori doreste reclama ta, dar va fi platit o singura data, la postare.

Reclama ta va fi afisata prin intermediul site-ului www.addlike.ro pe grupuri afiliate sistemului. Avem o gama variata de pachete publicitare si va oferim posibilitatea de a-l alege pe cel care va satisface cel mai bine cerintele.

In modulul PARTENER se pot vedea toate serviciile destinate Search Engine Optimization (SEO) - Search Engine Marketing (SEM) - Social Media Marketing (SMM) ptr necesitatile dumneavoastra.